4 Ağustos 2015 Salı

Belediyelerden Sinema Atağı!

Son dönemde belediyelerin açık hava film gösterimleri büyük ilgi çekiyor. Birçok belediye sıcak yaz günlerinde vatandaşlarına nostalji yaşatmak için film günleri düzenliyor. Film gösterimleri  hem halk tarafından ilgiyle karşılanıyor hem de belediyelere kültür-sanat anlamında olumlu bir algı oluşturuyor. Daha önce Şişli BelediyesiKadıköy BelediyesiMaltepe Belediyesi ücretsiz açık hava film gösterimleri düzenlemişti.Belediyelerin başarıyla yaptığı film gösterimlerine Eskişehir'in Odunpazarı Belediyesi'de dahil oldu. Belediye ücretsiz film gösterimleriyle Eskişehirlilere film dolu günler yaşatmayı hedefliyor.


Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 35 mahallesinde açık hava film gösterimleri düzenliyor. Belediye "Sokağa çıkın Sinema Geliyooor" sloganıyla başlattığı etkinlikle 7'den 70'e tüm Eskişehirlilere sinema dolu akşamlar yaşatmayı hedefliyor. Ücretsiz olarak yapılacak film gösterimleri 7-21 Ağustos tarihleri arasında 35 farklı mahallede gerçekleşecek.

7 Ağustos'ta Bekçiler Kralı ve Eşkiya filmleriyle başlayacak olan sinema günleri 20 gün boyunca Eskişehirlilere sinema coşkusu yaşatacak. Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan sinema günlerinde belediye ücretsiz gazoz ve mısır dağıtmayı da ihmal etmiyor :) Haydi sokağa çık Odunpazarı, Sinema Geliyooor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder